ANSA Group Infinity

DORINTA DE A CONSTRUI AFACERI

FONDATĂ PE EXPERIENTE GLOBALE

Alături de organizații încă de la emergența actualei forme a utilizării internetului, ne bucurăm să punem la dispoziție companiilor experiența noastră de mai mult de 12 ani în mediile Digitale sau Online, cât și în medii Offline precum Evenimente, Expoziții sau Conferințe, atât în România cât și în afara țării. Datorită acestei game generoase de experiențe, pe fondul educației, cercetării și dezvoltării constante, ne specializăm rapid în subiectul necesar și aplicăm astfel cele mai bune soluții pentru afacerea ta.

Membrii echipei noastre și consultații ei au background-uri educaționale diverse; Comunicare și Relații Publice, Limbi și Literaturi Străine, Jurnalism, Informatică și Statistică sau Economie, Marketing și Management, sinergia, pregătirea și atitudinea echipei noastre va ușura gestionarea câtorva domenii din compania ta, pentru ca tu să te poți concentra pe Managementul General și Profitabilitatea ei.

SINERGIE

ECHIPA ANSA GROUP INFINITY

Echipa ANSA Group Infinity, cât și rețeaua acesteia de profesioniști s-a format și testat de-a lungul timpului prin numeroase lucrări și acțiuni comune și pluridisciplinare. Am învățat din greșeli, atât din ale noastre cât și din ale celorlalți și am reușit astfel să creăm acțiuni de succes și să elevăm profitabilitatea proiectelor pe care le-am întreprins.

Indiferent de industria în care am desfășurat activitățile, fie ca este vorba de Educație, Media, Presă, Producție Audio-Vizuală, Marketing, Branding, Cercetare de piață, Management și Comunicare în Afaceri, Transporturi sau Retail, bunele practici în pregătire, planificare și organizare au adus controlul înapoi în mâinile clientului sau companiei pe care am deservit-o.

Deși trăim din nefericire într-o societate globală hyper-accelerată, iar majoritatea deținătorilor de afaceri nu alocă timpul necesar pregătirii minuțioase a acțiunilor, am învățat pe propria piele că un plan slab pregătit va duce la consecințe sub-pare, costuri ridicate ce vor depăși previziunile și, în cele mai nefericite cazuri, chiar și la incapacități de plată sau faliment.

Într-adevăr, este nevoie de dinamică accelerată pentru un mediu de afaceri deosebit de schimbător. Însă acesta trebuie pregătit punctual, realistic, îngrijit.

Hameed Saifee Javeria


P.R. Manager for Asia Pacific

Public Relations

Javeria provides advice on matters such as Communications, Media & Brand Consultancy.
Connect on Linkedin

N. Rădulea Valentin Anton


Founder, Board Member, Managing Director

Founder

Anton Valentin is our company's Founder. While his aproach to business is Holistic, Mr. N. Radulea remains a Marketing "Evengelist"
Connect on Linkedin

Puichita A. RusalinDirector Of Photography

Photography

Mr. Puichita provides our organisation with top-quality Photography, as well as all advice in relation to Visual.
Connect on Linkedin

Altaf Muhammad Rabee


Board Member, Managing Director for Asia Pacific

Managing Director

Mr. Rabee is our Asia-Pacific Managing Director & Board Member, in charge of all ANSA Group Infinity operations in the region.
Connect on Linkedin

Cojocaru Cristian Valentin


Art Director & Graphic Design Specialist

Design

A versatile and polivalent Creative, Mr. Cojocaru provides us with his expertise in Graphic Design.
Connect on Linkedin

Radulescu C. Alexander


Board Member, Head of Business Developent

Development

Spearheading all operations that pertain to Business Development, Mr. Radulescu is a visionary that constantly leads New Business.
Connect on Linkedin

Boatca TudorDigital Marketing Consultant

Digital Marketing

Tudor offers consultancy that ensures our targeting in acurate and our campaigns remain relevant to our audiences.
Connect on Linkedin
NECESITATEA AUDITULUI

DEDICAT STRATEGIEI TALE

Fie că ai fondat o companie și te afli la început de drum, fie că vrei să dezvolți o companie medie ce s-ar putea descurca mai bine, fie că deții o companie cu istoric și experiență, poți apela fără griji la serviciile noastre, pornind de la audit, planificare și consultanță, până la implementare și mentenanță. Costurile colaborării vor fi modice, ajustate posibilităților tale și, odată ce vom ajunge la o înțelegere, nu vei simți niciodată că ”ești doar un client” pentru noi; îți vom fi mai degrabă partenerii de nădejde pentru dezvoltarea afacerii tale, fideli, dedicați.

Suntem conștienți de valoarea pe care o putem aduce în business-ul tău și, din această cauză, ne selectăm cu atenție angajamentele, precum și tu îți selectezi cu siguranță colaboratorii.